boiron

  Натриум карбоникум 9 CH / Natrum carbonicum 9 CH

  13914
  Наличен
  4,00 лв.
  Той се препоръчва при голяма слабост, причинена от летните горещини и хронични ефекти от слънчев удар.
   

  Натриум карбоникум 9 CH / Natrum carbonicum 9 CH

  Произход :

  Химичен - монохидрат на натриевия карбонат.

  Тропизъм :

  Лигавици. Кожа. Храносмилателна система. Двигателен апарат. Нервна система. Симптоми -Главоболие с тежест, притискане, разкъсване или пулсиране, провокирано от умствено усилие, слънце или неонова светлина. -Глад и празнота в стомаха към 5, 10, или 23 ч. -Усещане за разпъване, разкъсване, понякога потрепвания и крампи. -Ревматични болки. -Тежест в малкия таз при жените. -Тежест в стомаха след нахранване. -Хиперестезия към светлина и шум със стряскане. -Отвращение към мляко, което не се понася добре, предизвиква диария. -Загуба на вкус и обоняние при хрема.

  Показания:

  *Диспепсия с метеоризъм и атония. *Диария от прием на мляко, особено при кърмачета, предразположени към афти и стряскане от най-лек шум. *Хрема с тенденция към хронифициране и дразнене от натрупаната слуз в гърлото. *Астма към 5 ч сутринта. *Стави *Лакситет, най-вече на глезените стави, което затруднява прохождането на детето. *Лакситет на тазобедрените стави по време на бременност. *Крехкост на ставите и рецидивиращи навяхвания. *Главоболие при излагане на слънце или след слънчев удар. *Главоболие при умствена работа. *Интелектуална астения, с посредствени успехи в училище, в резултат на мързел и слаба памет. *Склонност към депресия и хипохондрия. *Хиперестезия към шум и светлина. *Херпес, екзема.Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!