boiron

  Мошус 9 СН / Мoschus 9 CH

  17760
  Изчерпано
  4,00 лв.
  Използва в хомеопатията за лечение на заболявания на нервната сиситема - тревожност, стрес, хипервентилация, свръхвъзбудимост, отпадналост, анемия, както и за лечение на жертвите на големи травми .
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Мошус 9 СН / Мoschus 9 CH

  Произход:

  Животински - Мускусен елен, мъжка кабарга, сем. Преживни.

  Тропизъм:

  Нервна система. Пикочо-полова система.

  Симптоми:

  -Усещане за гъдел в половите органи. -Болки в гърдите със задушаване. -Метеоризъм c опресия и опасност от загуба на съзнанието (контраст между слабо изразените клинични прояви и преувеличените оплаквания). -Спиране на дишането с ларингоспазъм. -Усещане за студ по цялото тяло и гръбначния стълб. -Усещане за трептене в сърдечната област. -Сексуална свръхвъзбуда при невротици, хистерици, хипохондрици с тенденция към театрални припадъци. -Загуба на съзнание по време на полов акт. -Спастично стягане на гърлото и гърдите. -Чести дълбоки въздишки. -Липотимия. -Полиурия със светла урина

  Показания:

  *Всякакви функционални еластични прояви, съпроводени с припадък: хистерия; псевдоприпадъци, предхождани от театрално поведение; синкоп; стягане във фаринкса, глобус хистерикус, здушаване. *Аналгезия, анестезия и внезапни парализи на обществени места. *Ларингоспазъм. *Липотимия или скрита сексуална конотация. *Метеоризъм, водещ до диепнея и непоносим задух.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * липотимия (временно прилошаване, характеризиращо се с усещане за предстояща загуба на съзнание) - х 5 гранули/ден и от двата продукта - МОСХУС 9 (15) СН + НУКС МОСХАТА 9 СН. Приема може да се повтори при поява на прилошаванеЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!