DHU

  Ликоподиум D1000 / Lycopodium D1000

  53259
  Изчерпано
  9,60 лв.
  Използва при психични оплаквания, сърдечно-съдови заболявания, заболявания на дихателните пътища, на храносмилателния тракт (подуване, газове), на бъбреците и пикочните пътища, и др.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Ликоподиум D1000 / Lycopodium D1000

  Бухалковиден плаун

  Изходен материал:

  Сухи зрели спори от растението.

  Области на приложение:

  психични оплаквания, сърдечно-съдови заболявания, заболявания на дихателните пътища, храносмилателния тракт, бъбреците, пикочните пътища, мъжките полови органи, двигателния апарат и кожата.

  Основни симптоми:

  затруднена концентрация, разсеяност, липса на самоувереност, проява на голяма импулсивност спрямо подчинените, не търпи възражения, бързо засищане въпреки наличието на силен глад, желание за консумация на сладки неща и топли, течни храни, подуване на тялото, силен метеоризъм, непоносимост към прилепнали дрехи, камъни в жлъчката и бъбреците.

  Самолечение:

  газове (метеоризъм), подуване на корема, лошо храносмилане, синдром на раздразнените черва; проблеми с косата. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

  Възрастни:

  При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

  За деца:

  Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт. Опаковка: 10 гр.

  Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!