boiron

  Калиум йодатум 9 СН / Kalium iodatum 9 CH

  17794
  Наличен
  4,50 лв.
  Използва се при: оток на ларинска,остър синузит,ревматизъм,болки в ставите и костите на лицето,ревматизъм с деформация на петите,коленете и пръстите;акне,гуша с хипертиреоидизъм,възпаления на очите.
   

  Калиум йодатум 9 СН / Kalium iodatum 9 CH

  Произход:

  Химичен - Калиев йодит.

  Тропизъм:

  УНГ. Дихателна система. Опорно-двигателен апарат.

  Симптоми:

  -Усещане за забит пирон. -Усещане за пробождане като с нож в дълбочина. -Конгестивно главоболие, влошаващо се в 5 ч сутринта -остри, смазващи болки, стягащи като в менгеме над лявото око, в лявото слепоочие, в теменната област, в горната челюст или в костите на скелета. -Обилни, кисели, зеленикави, воднисти или гъсти екскреции. -Хиперестезия на окосмената част на главата при чесане.

  Показания:

  *Ринит с парещо, воднисто течение - остър, спастичен, периодичен, пролетен, с кихане и сълзене. *Остър, фронтален синузит със зачервен, подут нос и пристягане в основата на носа. *Оток на ларинкса.*Болки в костите на лицето вследствие на синузит. *Болки в костите през нощта. *Ревматизъм с влошаване през нощта или при топъл и влажен вятър. *Болки в ставите, принуждаващи болния да се движи и да излиза на чист въздух. *Ревматизъм от подагрозен произход с деформации на колене, пети и пръсти на краката.*Възпаления на очите с парещ характер при кератит, ирит, иридохориоидит и други. *Акне. *Гуша с хипертиреоидизъм.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * инфекциозен ринит (с бистър парещ секрет, придружен с болка в лицевите кости) - х 5 гранули на всеки час, при поява на първи признаци. При поява на подобрение приема се разреждаЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!