boiron

  Дросера 15 CH / Drosera 15 CH

  17830
  Наличен
  4,20 лв.
  Препоръчва при лечение на горните дихателни пътища и белите дробове, както и за облекчаване на ставните и мускулните схващания, при кашлица, фебрилитет, стягащо главоболие.
   

  Дросера 15 CH / Drosera 15 CH

  Произход:

  Растителен - Кръглолистна росянка, сем. Росянки.

  Тропизъм:

  •Дихателна система. •Лимфна система. •Костно-ставен апарат.

  Симптоми:

  ?Усещане за гьделичкане в ларинкса като с перце. ?Опресия в гърдите, като че ли болният задържа въздуха при говорене или кашлица и пречи на издишването. ?Усещане за пристягане в двата хипохондриума, което пречи на кашлицата. ?Контузия или навяхване на ставите, понякога с остро пробождане в мускулите. ?Фебрилитет със стягащо главоболие в челото и слепоочията. ?Цианоза на лицето по време на кашлица. Показания -Горни дихателни пътища и бял дроб -Коклюш. -Ларингит и ларингоспазъм. -Ларингит или ларинго-трахеобронхит със спастична пристъпна кашлица, предимно нощем. -Астма или трахеобронхит с диспнея, суха или продуктивна кашлица, след настинка от влага. -Трахеобронхиална аденопатия при първична туберкулозна инфекция. -„Хрема с болки в таза" при малки деца. -Фебрилитет и кашлица след излагане на влажен студ. -Лимфна система -Аденопатии. -Микрополиаденопатия у деца с рецидивиращи ринофарингити, пристъпи от мезентериален лимфаденит у деца с туберкулинов реактивен тип. -Артрит от вирусен произход (морбили, рубеола). -Остеит и остеоартрит. -Остеопороза. -Болест на Besnier-Boeck-Schaumann.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * задушаваща кашлица - 3 х 5 гранули/ден (броя на приемите може да се увеличи, в случай на нужда), в продължение на 10 дни * синовит на тазобедрената става - 10 гранули еднократно от ДРОСЕРА 15 СН + 5 гранули на всеки 2 часа БРИОНИА 9 СН + 5 гранули на всеки 2 часа ФЕРУМ ФОСФОРИКУМ 9 СНЗавъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.

  Производител: Боарон Франция

   
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!