boiron

  Диоскореа вилоза 9 CH / Dioscorea villosa 9 CH

  17832
  Наличен
  4,50 лв.
  Прилага установяването на патология с крамповидни болки през кратки, но еднакви по времетраене интервали. Облекчаващи се при хиперекстензия й влошаващи се при сгъване на тялото напред.
   

  Диоскореа вилоза 9 CH / Dioscorea villosa 9 CH

  Произход:

  Растителен - Мъхната диоскореа, сем. Брейкови. Лиана от Северна Америка.

  Тропизъм

  : Гладката мускулатура на храносмилателна система и матка. Нервна система.

  Симптоми:

  •Крамповидни болки през кратки, но еднакви интервали. Показания •Пароксизмални спастични коремни болки - стомашни чревни, маточни и други. •Маточни болки c дисменорея или родилни болки, които намаляват при лягане наравно и повдигане на таза с възглавница. •Невралгии и колики, които се подобряват от хиперек-стензия. •Ишиас, при който болката намалява от екстензия на тялото.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * колики, съпроводени с коремни спазми, когато болния се превива на две се влошава - х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо * болка в кръста (лумбалгия) - 1-4 пъти х 5 гранули/ден, според интензитета на болката * болка, непосредствено преди раждането - х 5 гранули, колкото е необходимоЗавъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!