boiron

  Кокус какти 15 CH / Coccus cacti 15 CH

  17856
  Наличен
  4,50 лв.
  Използва се при мигрена, виене на свят, които се случват след травма, хипервентилация, крампи, висока чувствителност към миризми и шум, включително и по време на бременност. Ефективен при депресия, истерия, нервно изтощение, крайна нервна или умствена умора.
   

  Кокус какти 15 CH / Coccus cacti 15 CH

  ПРОИЗХОД:

  метличеста анамирта

  ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ:

  * световъртеж * приложаване при пътуване * повръщане при бременност * дисменорея * безсъние

  КРИТЕРИИ ЗА ИЗБОР:

  * световъртеж, придружен с гадене и повръщане * астения с усет за слабост в шията и кръста * усещане за припадък * изтръпване на горни крайници * нарушения на нормалния ритъм на сън/бодърстване * бледост * отвращение от миризмата на храна или цигари

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * безпокойство; безсъние, породено от смяна на часовия пояс - х 5 гранули преди лягане, като дозата може да се повтори в случай на събуждане * гадене и повръщане при бременност, провокирани от увеличаващи се при движение или от миризма на цигари - х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо * прилошаване при пътуване - 5 гранули в момента на тръгването, системноЗавъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!