DHU

  Каустикум ханемани D1000 / Causticum hahnemanni D1000

  53199
  Изчерпано
  9,30 лв.
  Използва при психични оплаквания, заболявания на дихателните пътища, както и на пикочо-половата система, кожни проблеми.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Каустикум ханемани D1000 / Causticum hahnemanni D1000

  Приложение:

  психични оплаквания, заболявания на дихателните пътища и на пикочно-половата система, кожни проблеми.

  Основни симптоми:

  свръхсензитивност, интензивно съпреживяване на страданията на околните, силно чувство за справедливост, като парализиране от мъка, суха лющеща се, напукана кожа, екземи, нарушения в зарастването на раните с белези, твърди брадавици.

  Самолечение:

  душевно неразположение; неврогенен пикочен мехур, инконтиненция на урина; неспособност на жената да изживява секса; брадавици; белези, болезнен цикатрикс; в спешни случаи, предизвикани от въздействие на топлина или студ. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

  Възрастни:

  При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

  За деца:

  Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.Опаковка: 10 гр.

  Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!