Антимониум тартарикум 15 СН

  Antimonium tartaricum 15 CH / Антимониум тартарикум 15 СН

  17884
  Наличен
  4,20 лв.
  Antimonium tartaricum, към това лекарство може да се прибегне, когато задухът е придружен от задушаваща, къртеща кашлица с много трудно, дори невъзможно, отхрачване.
   

  Антимониум тартарикум 15 СН / Antimonium tartaricum 15 CH

  ПРОИЗХОД: калиев антимонотартаратAntimonium tartaricum, към това лекарство може да се прибегне, когато задухът е придружен от задушаваща, къртеща кашлица с много трудно, дори невъзможно, отхрачване. В тези случаи не рядко са налице посиняване на кожата и студено изпотяване. В момент на пристъп, за да се улесни втечняването на секретите и тяхното отхрачване, е препоръчително да се приемат по пет гранули в разреждане 5 СН. Между кризите, за да се намали бронхиалната секреция, е препоръчително ежедневно да се приемат по 5 гранули в разреждане 15 СН.ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ: * бронхиолити, бронхити, дихателна недостатъчност * астма * акне * белези по кожата след варицелаКРИТЕРИИ ЗА ИЗБОР: * затруднено дишане, поради натрупване на секрет в дихателните пътища * кашлица с оскъдно отхрачване * тебеширенобал налеп по езика * синкаво оцветяване на устните, поради дихателна недостатъчност * пустулозни, пурулентни обривиЗавъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.Производител: Боарон Франция
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!