3М ТЕГАДЕРМ ПАД 5 Х 7СМ

  Tegaderm + Pad sterile wound dressing 5 cm / 7 cm. / Тегадерм + Пад стерилна превръзка за рани 5 см. / 7 см.

  17440
  Наличен
  1,80 лв.
  Водоустойчива. Въздухопропусклива. Барирера срещу бактерии и вируси. Прозрачна.
   

  Tegaderm + Pad sterile wound dressing 5 sm / 7 sm.  1 pcs / Тегадерм + Пад  стерилна превръзка за рани 5 см. / 7 см.  1 бр

  Характеристики:Стерилната филмова превръзка осигурява ефективна бариера пред бактериите и вирусите; Изключително практична и удобна - водонепроницаемият слой позволява на пациентите да се къпят, без да свалят превръзката (ако, разбира се, тя остане напълно непокътната и не се надигне); Повишава комфорта - уникалната подложка не залепва към раната, което позволява нейното нормално заздравяване с по-малко травми и болка; Подпомага лечението - дишащият филм позволява на кожата да функционира нормално и не стопира обмена на влага и кислород между нея и околната среда; Лесна за поставяне - прилепва по контурите на тялото, когато то се движи или областта около раната е надута (има оток); Може да се носи до 4 дни; Предлага се в широк диапазон от размери за най-често срещаните приложения. 3M Tegaderm + Pad с неадхезивна (незалепваща) подложка е превръзка от типа "всичко в едно", която осигурява стерилна, водонепроницаема, вирусна и бактериална защита за раната. Състои се от неприлепваща абсорбираща подложка с прозрачно покритие от тънък филм. Подходяща е за различни по естество рани, включително и след хирургични манипулации. Тя е стерилна и водонепропусклива. Осигурява бариера пред бактериите и вирусите. Уникалната абсорбираща подложка не залепва към раната.Подходяща е при:Пост-хирургични превръзки - особено в области, които е възможно да се подуят или са в непрекъснато движение; Порязвания и ожулвания; Леки до умерено секретиращи хронични рани; Повърхностни и частични изгаряния; Места, на които се поставят интравенозни катетри; За защита или скриване на апарати / уреди; Вторични превръзки; Над хидрогелове, алгинати и марля. Размери: 5 см. х 7 см.Производител: 3М, Канада.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!