НИВЕА БЕБЕ СОФТКРЕМ 200 МЛ КУТИЯ

  Nivea Baby softtrim 200 ml box / Нивеа Бебе софткрем 200 мл кутия

  8443
  Наличен
  6,00 лв.
  За всекидневно овлажняване на деликатната бебешка кожа. Грижливо подбрана комбинация от естествени минерали подсилва бариерната функция на кожата, а меки и овлажняващи съставки предпазват кожата от изсушаване. Кремът е лесен за нанасяне и е идеален за лице и тяло.
   

  Nivea Baby softtrim 200 ml box

  Нивеа Бебе софткрем 200 мл кутия

  За всекидневно овлажняване на деликатната бебешка кожа. Грижливо подбрана комбинация от естествени минерали подсилва бариерната функция на кожата, а меки и овлажняващи съставки предпазват кожата от изсушаване. Кремът е лесен за нанасяне и е идеален за лице и тяло.* Мек, овлажняващ крем за деликатна бебешка кожа * Разработен съвместно с педиатри и дерматолози * Клинично и дерматологично доказана съвместимост с кожата * Емулсия тип масло-във-вода * Съдържа изключително нежни към кожата съставки * С внимателно подбрани естествени минерали, които засилват защитната функция на кожата * С естествено ниво на pH * Без алкохол и оцветителиОпаковка: 200 млПроизводител: Beiersdorf AG, Германия.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!