ЛАВЕНА ГЛИЦЕРИНОВ КРЕМ ЗА РЪЦЕ СМРАДЛИКА 75 МЛ

  Lavena Glycerin hand cream sumac 75 ml. / Лавена Глицеринов крем за ръце смрадлика 75 мл.

  26042
  Наличен
  1,50 лв.
  Кремове с изключителни качества и съставки. Силиконовото масло формира тънък филм и защитава ръцете от загуба на влага и външните агресивни фактори, а глицеринът прави кожата по-мека и деликатна.Редовната употреба на кремовете придава на кожата на ръцете мекота и нежност.
   

  Lavena Glycerin hand cream sumac 75 ml.

  Лавена Глицеринов крем за ръце смрадлика 75 мл.

  С растителни екстракти с доказано противовъзпалително, антисептично и успокояващо действие, силиконово масло и глицерин.Кремове с изключителни качества и съставки. Силиконовото масло формира тънък филм и защитава ръцете от загуба на влага и външните агресивни фактори, а глицеринът прави кожата по-мека и деликатна.Редовната употреба на кремовете придава на кожата на ръцете мекота и нежност.ЛАВЕНА КРЕМ ЗА РЪЦЕ  съдържа екстракт от смрадлика със силно изразено противовъзпалително и антисептично действие. Редовната употреба на крема възвръща здравия вид на кожата на ръцете. Особено подходящ за ръце с възпалена кожа.Производител: ЛАВЕНА
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!