АВЕН ЦИКАЛФАТ КРЕМ ЗА РЪЦЕ 100 МЛ

  Avene Cicalfate regenerative barrier hand cream 100 ml. / Авен Цикалфат възстановяващ бариерен крем за ръце 100 мл

  Cicalfate
  48593
  Наличен
  19,90 лв.
  Възстановяващ бариерен крем за ръце е предназначен за много сухи, увредена и раздразнена кожа на ръцете в следствие на различни агресивни фактори (климатични, професионални). При всякакви въпроси за конкретно показание, посъветвайте се предварително с вашия лекар.
   

  Av?ne  Cicalfate regenerative barrier  hand cream 100 ml.

  Авен Цикалфат възстановяващ бариерен крем за ръце 100 мл

  Описние: Авен Цикалфат крем за ръце е предназначен за много сухи, увредена и раздразнена кожа на ръцете в следствие на различни агресивни фактори (климатични, професионални). При всякакви въпроси за конкретно показание, посъветвайте се предварително с вашия лекар. Сукралфат, оригинална съставка, благоприятства възстановяването на комфорта на кожата. Комбинацията от меден и цинков сулфат са с доказана ефикасност за защита на кожата. Богат на Термална вода Av?ne, успокоява уязвената кожа. Неговата богата и подхранваща текстура лесно се нанася. Бързо попиваща, прозрачна при нанасяне, тя образува върху кожата изолираща бариера за защита „втора кожа”. Възстановява, успокоява и защитава по-бързо вашите много сухи и раздразнени ръце. Съставки с възстановяващо и защитаващо действие Без аромати, без парабени.

  Туба с капачка тип капсула 100 мл. Производител: Pierre Fabre France

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!