АЛГА САН АРНИКА МОБИЛ ГЕЛ 100 МЛ

  Allga San mobil arnika gel 100 ml. /Алга Сан арника мобил гел 100 мл.

  32737
  Наличен
  12,65 лв.
  Алгасан мобил арника гел се  прилага външно при спортни и битови травми, навяхвания, контузии, мускулни разтежения и са особено ефективни при хематоми. Алгасан Арника гел се препоръчва за бързо възстановяване след наранявания и хирургически интервенции, облекчават отока. Алга Сан Арника гел не се прилагат върху открити рани.
   

  Allga San mobil arnika gel 100 ml.

  Алга Сан арника мобил гел 100 мл.

  При остра травма (до 7-мия ден)

  Алгасан мобил арника гел (Allga San Mobil Arnika Gel) се използва в хода на лечението на битови и спортни травми, контузии, навяхвания, мускулни разтяжения и е особено ефективен при хематоми. Облекчава отока и съдейства за бързото разнасяне на хематомите. Подходящ е и за по-бързо възстановяване след наранявания и оперативни намеси (не бива да се прилага върху открити рани).Прилага се няколко пъти дневно върху засегнатите участъци. Демонстративен ефект след първите 24 часа на приложение. За дълготрайно приложение.Производител: Dr. Theiss Naturwaren
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!