АБОФАРМА МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ 200 МЛ

  Magneziev gel from the Ancient sea 200 ml. AboPharma / Магнезиев гел от Античното море 200 мл. АбоФарма

  48661
  Наличен
  9,70 лв.
  Магнезиев гел From the Ancient Sea : овлажнява, омекотява, подобрява локалното кръвообращение и еластичността на кожата. Прилага се мануално чрез втриване, йонофореза или ултразвук.
   

  Magneziev gel from the Ancient sea 200 ml. AboPharma

  Магнезиев гел  от Античното море 200 мл.  АбоФарма

  АбоФарма Магнезиев гел - Овлажнява, омекотява, подобрява локалното кръвообращение и еластичността на кожата. Прилага се мануално чрез втриване, йонофореза или ултразвук.Начин на употреба: Нанасяйте с леки масажни движения. Препоръчва се отмиването на олиото да не се извършва веднага след масажа, а след по-дълъг контакт с кожата. Да не се прилага върху наранена кожа. При лица с повишена чувствителност да се направи тест за поносимост.Внимание: При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода. Да се пази далече от достъп на деца.Условия на съхранение: В добре затворена оригинална опаковка на сухо и проветриво място. Да не се излага на директна слънчева светлина и на високи температури.Ingredients (INCI): Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulphate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, gelling gel: Hydroxypropyl starch phosphate.Опаковка 200 млПроизводител: AboPharma
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!