АВЕН КУВРАНС КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА КОМФОРТ №2 10 ГР

  Avene Couvrance cream – powder mat SPF30 №3 sand 10 gr. / Авен Kувранс крем-пудра мат SPF30 №3 пясък 10 гр

  Couvrance
  38396
  Наличен
  41,00 лв.
  Авен Kувранс крем-пудра мат гарантира перфектен и изравнен тен за чувствителна нормална към смесена кожа. Гримира и прикрива по естествен начин тежките несъвършенства, благодарение на своята изразена силна покривност. Текстурата oil-free, "втора кожа" с пудрещ матиращ завършек е адаптирана за смесена към мазна кожа и за грим на тялото.
   

  Av?ne  Couvrance  cream – powder mat SPF30 №3 sand 10 gr.

  Авен Kувранс  крем-пудра мат SPF30 №3 пясък 10 гр

  Описание: Авен Kувранс крем-пудра мат Гарантира перфектен и изравнен тен за чувствителна нормална към смесена кожа. Гримира и прикрива по естествен начин тежките несъвършенства, благодарение на своята изразена силна покривност. Текстурата oil-free, "втора кожа" с пудрещ матиращ завършек е адаптирана за смесена към мазна кожа и за грим на тялото.Фина и мека, която лесно се нанася, благодарение на микро-пореста гъбичка с високо ниво на толерантност, за нежна и естествена визия. Устойчива на вода, пот и търкане. Фотопротективна система SPF 30. Не утежнява и няма ефект "маска". Използвайте самостоятелно или комбинирайте с други продукти за корекция чрез цвят.Натурал (02), Пясък (03), Мед (04), адаптирани за светла кожаПудриера 10 грПРОИЗВОДИТЕЛ: Дерматологични лаборатории Av?ne, част от Pierre Fabre Група.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!