АНЕТОЛ СОЛ 5ГР ХИМАКС

  Anetol sol 5 gr. Himax / Анетол сол 5 гр. Химакс

  27821
  Наличен
  2,80 лв.
  Като допълнително средство за успокояване на болка и неразположение в стомаха. Като ароматизираща и вкусова добавка към мастика, ракия и други спиртни напитни.
   

  Anetol sol 5 gr.  Himax  / Анетол сол  5 гр. Химакс

  Анетол е етерично масло от АнасонПриложение: Използва се като допълнително средство за успокояване на болка и неразположение в стомаха. Като ароматизираща и вкусова добавка към мастика, ракия и други спиртни напитни. Ароматизатор.Дозировка: от 1 до 1.5 гр. или 35-53 капки/ литър течност.Начин на употреба:няколко капки се разтварят в спиртна напитка, добавя се директно в спирта или високоалкохолната ракия при непрекъснато разбъркване В случай, че анетолът е кристализирал е необходимо предварителното му затопляне на водна баня.Съхранение: Добре затворен на сухо и тъмно място, под 25?С. Да се съхранява на място недостъпно за деца.Опаковка: 5 гр.Производител: "Химакс Фарма" ООД, България.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!