АБОКОЛИКЕН КАПКИ 14 МЛ

  Abokoliken drops 15ml. AboPharma / Абоколикен капки 14 мл. АбоФарма

  48325
  Наличен
  23,50 лв.
  Основната храна за бебетата са млякото, млечните продукти, майчината кърма, сухите млека, които съдържат сложна захар, наречена ЛАКТОЗА, която е съставена от простите захари галактоза и глюкоза. ЛАКТАЗАТА е ензим, естествено произвеждан от човешкото тяло, който е необходим за разграждане на сложните млечни захари до прости захари и по този начин подпомага тяхното усвояване от организма.
   

  Abokoliken drops 15ml. AboPharma

  Абоколикен капки 14 мл. АбоФарма

  В Абоколикен капки основната съставка е ЛАКТАЗА - естествено съдържащ се в човешкия организъм ензим. Abokoliken съдържа масло от Копър и масло от Колоцинт под формата на силно разреден разтвор, които оказват полезно действие върху стомашно-чревният тракт.ЛАКТАЗАТА е ензим, естествено произвеждан от човешкото тяло, който е необходим за разграждане на сложните млечни захари до прости захари и по този начин подпомага тяхното усвояване от организма. Лактазата подобрява разграждането на лактозата при бебетата, които изпитват затруднения при разграждането на лактозата. Физиологичният временен лактазен дефицит при кърмачетата води до напрежение в корема вследствие на останалата неусвоена лактоза, поета с храната.Начин на употреба: ABOKOLIKEN капки за бебета се добавя към кърмата или адаптираното мляко при всяко хранене на бебето.Препоръчителен прием: 5 капки ABOKOLIKEN към всяко хранене. В зависимост от честотата на храненията и възрастта на бебето (0-3 месеца - 7 пъти дневно х 5 капки, 4 месец - 6 пъти дневно х 5 капки). При много висок интензитет на непоносимост на бебето към Лактозата е допустимо увеличение на броя капки ABOKOLIKEN към всяко хранене до 10 капки максимум на 125 мл. в млякото или кърмата.Продължителност на приема: до 4 месечна възраст или до затихване на коликите.Хранителна добавкаОпаковка 14 млПроизводител: AboPharma
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!