АБОФАРМА ЛИХЕНСЕД БАЛСАМОВ СИРОП П/В КАШЛИЦА

  Lichensed syrup cough 150ml AboPharma / Лихенсед сироп кашлица 150мл АбоФарма

  53011P
  Наличен
  13,30 лв.
  АбоФарма Лихтенсед Балсамов сироп е създаден за прилепване към устната лигавица и ограничаване на контакта с външни агенти. Иновативната формула действа като бариера, създавайки защитен слой, който успокоява кашлицата и предпазва дихателните пътища.
   

   Lichensed syrup cough 150ml AboPharma

  Лихенсед сироп кашлица 150мл АбоФарма

  Lichensed балсамов сироп е с нова иновативна формула с натурален състав, който помага заоблекчаване на кашлицата и дразненето.Lichensed сироп действа като преграда и създава защитен слой, който успокоява и защитава дихателните пътища.Исландският лишей в състава му стимулира бронхиалната секреция, като действа отхрачващо.благодарение на билките в състава му /исландски лишей, котешки нокът, прополис, бяла ружа, росянка, живовляк/, lichensed сироп има антибактериално действие, като същевременно успокоява лигавицата и има имуномодулиращ ефект.- успокоява кашлицата- действа отхрачващо- създава филм, предпазващ от външни фактори- антибактериално действие- успокоява лигавицатаLichensed сироп 150 мл. Е подходящ за възрастни и деца над 14 г.

  Без глутен

  Производител: AboPharma
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!