АБОКА ГРИНТУС ПОЛИАКТИВ СИРОП ЗА ВЪЗРАСТНИ 210 МЛ.

  Aboca Grintuss adult syrup 210 ml. / Абока Гринтус сироп за възрастни 210 ml.

  35731
  Наличен
  16,30 лв.
  Абока ринтус сироп за възрастни е продукт на основата на мед и молекулни комплекси, който действа защитно и впоследствие успокояващо на горните дихателни пътища. Въздейства върху сухата кашлица, като противодейства надразненето на лигавицата, както и върху влажната кашлица, подпомага овлажняването и отделянето на секрета.
   

  Aboca Grintuss adult syrup 210 ml. / Абока Гринтус сироп за възрастни 210 ml.

  Абока ринтус сироп за възрастни е продукт на основата на мед и молекулни комплекси, който действа защитно и впоследствие успокояващо на горните дихателни пътища. Въздейства върху сухата кашлица, като противодейства надразненето на лигавицата, както и върху влажната кашлица, подпомага овлажняването и отделянето на секрета. Grintuss е продукт със съставки от биологично земеделие, без глутен и с приятен вкус.Показания: Grintuss Adult сироп е показан за лечение както на суха, така и на влажна кашлица при възрастни и деца над 12 години.Начин на действие: Grintuss защитава лигавицата, успокоява дразненето, овлажнява и улеснява отделянето на секрета чрез иновативни механизми на действие:
  • Бариерен ефект: образува защитен филм, който прилепва към лигавицата и я предпазва от контакт с дразнещите агенти
  • Мукорегулиращо действие: способства за овлажняването на секрета и улеснява отделянето му
  • Лубрикантно действие: намалява триенето на фаринкса, причина за кашлицата
  Grintuss модулира кашлицата, без да я потиска, като по този начин запазва важната й роля като защитен механизъм на горните дихателни пътища.Начин на приложение: Препоръчва се приемът на 10 ml (2 дозаторни лъжички) от два до четири пъти дневно, като последният прием да е преди лягане. Разклатете преди употреба. Съдържа дозаторна лъжичка. След употреба затваряйте добре флакона и измивайте старателно дозаторната лъжичка. След отваряне използвайте продукта в рамките на три месеца.Предупреждения: Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. В случай че симптомите не се повлияват, препоръчваме да се консултирате с лекар. Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и на защитено от светлина място. Да се държи на места, недостъпни за деца. Grintuss Adult сироп е изготвен с растителни молекулни комплекси като смоли, полизахариди и флавоноиди. Тези вещества, в комбинация с меда, придават на продукта мукоадхезивни, защитни и успокояващи свойства и изключително приятен вкус.Активни  съставки: Мед*Молекулен комплекс от смоли, полизахариди и флавоноиди от Гринделия*, Теснолист живовляк* и Хелихризум* (Poliresin®); Титриран в полизахариди (молекулно тегло > 20 000 Dalton) ? 20%Съдържа още: Тръстикова захар*; Вода; Етерични масла от: Евкалипт, звездовиден анасон, лимон; Натурален аромат от лимон; Гума арабика; Ксантанова гума. *Съставка от биологично земеделие Опаковка 210 грПроизводител: Aboca, Италия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!