• Акция
  • -15,95%
МАРСИАНЦИ ЖЕЛИРАНИ ВИТАМИНИ С ЧЕРЕН БЪЗ Х 60

Martians Gummy with elderberry jelly tablets x 60 / Марсианци Гъми с черен бъз желирани таблетки х 60

54937P
Наличен
19,50 лв. 23,20 лв. -15,95%
Остават
Марсианци   Гъми с черен бъз представлява комплекс от мултивитамини, който подпомага развитието и растежа и засилва имунната защита на Вашето дете. Комплексът е обогатен с Черен бъз и съдържа витамин C и Цинк. Марсианци Gummy е под формата на желирани таблетки с плодов вкус на ябълка и касис. Продуктът допринася за засилване на имунната система, жизнеността и доброто общо състояние на децата. Не съдържат изкуствени,  оцветители, консерванти, аспартам, глутен, лактоза.
 

Martians Gummy with elderberry jelly tablets x 60

Марсианци   Гъми с черен бъз желирани таблетки х 60

Описание: Продуктът на немската компания Walmark представлява комплекс от мултивитамини, който подпомага развитието и растежа и засилва имунната защита на Вашето дете. Комплексът е обогатен с Черен бъз и съдържа витамин C и Цинк. Марсианци Gummy е под формата на желирани таблетки с плодов вкус на ябълка и касис. Продуктът допринася за засилване на имунната система, жизнеността и доброто общо състояние на децата. Не съдържат изкуствени,  оцветители, консерванти, аспартам, глутен, лактоза. Martians® Gummy желирани марсианчета осигуряват препоръчителната дневна консумация от витамини, необходими за физиологичен растеж и развитие на децата. Обогатени са с екстракт от Черен бъз, който спомага за нормалното функциониране на имунната и дихателната система. Състав: Състав: * % от препоръчителния дневен прием - дневната доза не е установена. Начин на употреба: Давайте на детето по 2 желирани марсианчета на ден. Продуктът не е подходящ за деца под 3 г. Специални указания: Съхранявайте на място недостъпно за деца. Призводител: Wallmark, Чехия.
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!