АЛОЕ ЕКСТРАКТ АМП. 1МЛ. Х 10

  Aloe extract ampoules 1 ml х 10 / Алое екстракт ампули 1 мл.х 10

  7686
  Наличен
  11,30 лв.
  Единствено водният АЛОЕ ЕКСТРАКТ в ампули, притежава имуностимулиращо и регенериращо действие. Подсилва имунната система. Притежава общоукрепващо, стимулиращо и тонизиращо организма действие. Активира обмяната на веществата в тъканите посредством увеличаване на тъканната проницаемост и ускорява процесите на регенерация.
   

  Aloe extract ampoules 1 ml х 10

  Алое екстракт ампули 1 мл.х 10

  От всички растителни биостимулатори най-пълно изучен, достъпен и широко прилаган в медицинската практика е водният АЛОЕ ЕКСТРАКТ в ампули, получен по метода на Академик В. П. Филатов от свежи, биостимулирани листа на растението Дървовидно алое (Aloe Arborascens Mill). Единствено водният АЛОЕ ЕКСТРАКТ в ампули, притежава имуностимулиращо и регенериращо действие. Подсилва имунната система. Притежава общоукрепващо, стимулиращо и тонизиращо организма действие. Активира обмяната на веществата в тъканите посредством увеличаване на тъканната проницаемост и ускорява процесите на регенерация. Подпомага организма при борбата му с болестите посредством многостранното си действие върху функциите на всички негови органи и системи.Приложение: Прилага се като допълнение в комплексната терапия при редица очни заболявания (прогресиращо късогледство, хориоретинит, блефарит, конюнктивит, кератит, ирит, потъмняване на стъкловидното тяло и др. ); язва на стомаха и дванадесетопръстника; бронхиална астма; възпалителни заболявания на гениталния тракт при жените; кожна туберкулоза; трофични язви на кожата; раневи цикатрикси; туберкулоза на белите дробове и ларинкса, както и при много други заболявания поради изключително широкия си спектър на действие. За по-доброто действие и съхранение на продукта, ампулите са стерилни. Биологичните изпитвания на хранителната добавка отговарят на монографиите на Европейската фармакопея.Състав: Всяка ампула съдържа: воден разтвор на екстракт от свежи листа на растението Дървовидно алое (Aloe Arborescens Mill) - 1 ml Помощни вещества: натриев хлорид - 0.8%.Препоръчвана дневна доза: За възрастни: по 1 ампула (1ml) дневно преди хранене; За деца до 5 години: 0,2-0,3 ml преди хранене; За деца над 5 години: 0,5 ml преди хранене. Продължителност на употреба: От 30 до 50 дни. След двумесечно или тримесечно прекъсване курсът може да се повтори.Противопоказания: Тежки сърдечно-съдови заболявания, хипертония, бременност и кърмене, остри стомашно-чревни разстройства, тежки форми на нефрит, свръхчувствителност към продукта.Допълнителна информация при употреба: Възможно е потъмняване на продукта, което при съхранение пада като утайка. Затова е добре преди употреба ампулата да се разклаща. При разклащане утайката преминава в равномерна мътилка. Утайката върху стената на ампулата няма значение, ако съдържанието на ампулата е прозрачно.Специални предупреждения: Да не се употребява при бременност и в периода на кърмене! Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!Влияние върху способността за шофиране или работа с машини: Приемането на водният ЕКСТРАКТ АЛОЕ не влияе върху способността за шофиране и работа с машини.Опаковка: 10 ампули по 1 ml.Производител: Фармацевтична компания АО БИОФАРМ, Грузия.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!