Vitix gel 50 ml. ACM / Витикс гел 50 мл.ACM

  Vitix gel 50 ml. ACM / Витикс гел 50 мл. ACM

  17680
  Наличен
  55,80 лв.
  Благодарение на патентованата активна съставка BИTИКС гел води до възстановяване на физиологичното равновесие на свободните радикали на ниво епидермални клетки.
   

  Витикс гел 50 мл. / Vitix gel 50 ml.

  Показания: Витилиго и други състояния на депигментацияНачин на действие: BИTИКС гел спомага да се възстанови нормалното ниво на меланин във витилигинозните клетки и да се ограничи развитието на заболяването. Благодарение на патентованата активна съставка BИTИКС гел води до възстановяване на физиологичното равновесие на свободните радикали на ниво епидермални клетки (меланоцити и кератиноцити).Начин на приложение: BИTИКС гел се прилага два пъти дневно върху засегнатите от витилиго участъци, както и на 1-2 см около тях. Приложението на гела трябва да продължи между 3 и 6 месеца, като може да се комбинира с фототерапия и таласотерапия. След окончателното попиване на гела е възможна употребата на дневен крем и/или грим.Състав: Екстракт от пъпеш, вода.Опаковка: Туба от 50 mlПроизводител: Laboratoire Dermatologique ACM, Франция.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!