Лампа UV-V100 Самоконтрол за...
  Лампа UV-V100 Самоконтрол за...
  Лампа UV-V100 Самоконтрол за...
  Лампа UV-V100 Самоконтрол за...
  Лампа UV-V100 Самоконтрол за...

  Лампа UV-V100 Самоконтрол за дезинфекция на въздуха

  X902
  340,00 лв.
  Лампа за почистване и дезинфекция на въздуха.
  Лампа UV-V100 Самоконтрол представлява система за стерилизация на въздуха чрез ултравиолетови лъчи. Въздушния поток циркулира във вътрешността на корпуса и се облъчва от ултравиолетова лампа. Други продукти
   
  Лампа UV-V100 Самоконтрол представлява система за стерилизация на въздуха чрез ултравиолетови лъчи. Въздушния поток циркулира във вътрешността на корпуса и се облъчва от ултравиолетова лампа. Използват се широко известните свойства на ултравиолетовата радиацията – UV при 254 нанометра и по-специално, свойството да денатурира генетичния материал на облъчените клетки на всеки вид микроорганизъм във въздуха (бактерии, микроби, плесени, вируси), чрез деактивиране. Атмосферният въздух се довежда в устройството чрез безшумен вентилатор и се подлага на интензивно UV лъчение. След като е пречистен, преминаващия въздух се отвежда обратно в околната среда. Действието на ултравиолетовите лъчи е изолирано вътре в лампата UV-V Самоконтрол, което предотвратява разпространението на опасните UV лъчи в околната среда и премахва нежеланите, вредни за здравето ефекти.

  Лампата UV-V Самоконтрол е БЕЗОПАСТНА ПРИ РАБОТА В ПРИСЪСТВИЕТО НА ХОРА. Преминала изпитания и функционални тестове, които доказват нейната ефективност за унищожаване на бактерии, вируси, микроби, плесени и спори до 99.99%, както и изпитания за безопасна работа в присъствието на хора. Изпитанията са проведени от отдел Микробиологични фактори, НЦОЗА, Министерство на здравеопазването.

  Предназначение :

  Устройството e предназначено за употреба в медицинските центрове, болници, поликлиники, звена за спешна и неотложна помощ, операционни, манипулационни, кабинети, стоматологични кабинети, стерилизационни блокове, диагностични и лабораторни помещения, детски и учебни заведения, чисти производствени помещения, кухни, хранителни блокове, складове, офиси, домове и всички места, където има потенциална опасност от пренасяне на инфекции по въздух.

  Предимства на лампа UV-V Самоконтрол:
  • лампа UV-V Самоконтрол  елиминира до 99.99% от наличните във въздуха всички видове вируси, бактерии, микроби, микроорганизми, плесени и спори.
  • Дезинфекцира както въздуха в помещенията, така и повърхности
  • лампа UV-V Самоконтрол може да работи 24 часа независимо от присъствието на хора – напълно безопасна е
  • уреда няма никакво излъчване и в действителност не може да засегне очите и кожата, тъй като облъчването се осъществява вътре в устройството.
  • тази система съчетава оптимална работа на уреда с неговите малки размери, което позволява нейното инсталиране във всякакви помещения.
  • за да се осигури оптимален режим на дезинфекция, следва да се използва по едно устройство на всеки 100 м3
  • при по-големи обеми, всяко следващо устройство следва да се постави в срещуположната страна на помещението.
  • лампата  може да бъде инсталирана на стена за няколко минути или просто да бъде поставена на подходящо място на нейната стойка
  • тих вентилатор – шумът е като при климатик
  • уредът е изключително ефективен, в резултат на директния контакт на въздуха с високоефективни открити UV лампи
  • поддръжката на лампата е минимална.
  • продължителност на употреба - 8 000 часа или 1 година за непрекъсната денонощна употреба.
  • пурите са унифицирани и се сменят изключително лесно, само за няколко минути
  • лампата не използва каквито и да било химически вещества.
                                                           
   Технически данни:

  Модел: UV-V100
  Тип на устройството: Затворен
  Материал: Екструдиран UV стабилизиран PET
  Цвят: Бял
  Тегло (кг): 1.5
  Размери (мм): 820-145-125
  Употребявана мощност: 40 W
  Лампа: 15 W
  Производителност: 85м.куб./час
  Напрежение: 220..240 (50.60hz)
   
  Гаранционен срок: 2 години
  Място на производство: България
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!