AцeЦuc-aкyт-600-mg-npax-зa-nepopaлен-paзтвор

  AceCys acute 600 mg powder for oral solutio 10 sachet / AцeЦuc aкyт 600 mg npax зa nepopaлен paзтвор 10 саше

  51057
  Наличен
  9,10 лв.
  Спомага за втечняване на секрета в бронхите, подобрява дишането и улеснява отхрачването. АцеЦис Акут съдържа 600 мг ацетилцистеин и се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет.
   

  AceCys acute 600 mg powder for oral solutio 10 sachet

  AцeЦuc aкyт 600 mg npax зa nepopaлен paзтвор 10 саше

  Ацетилцистеин/Acetylcysteine

  АцеЦис акут 600 мг се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет, като остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи).

  Съдържание в дозова единица: • Ацетилцистеин  600 mg

  Лекарствена форма: прах за перорален разтвор х 10 сашета Начин на приложение: ПероралноПрепоръчителната доза е: Възрастни и деца над 14 години Едно саше (600 mg) дневно. Продължителността на лечение се определя индивидуално. При остри заболявания и състояния обичайната продължителност е 5 - 10 дни, а при хронични заболявания до няколко (1 - 2) месеца.Начин на отпускане: Без рецептаПроизведено от ХИМАКС ФАРМА ЕООД 1618 София, ул. „Горица“ № 8A, 02/491 83 74
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!