АБОКА ГРИНТУС ПОЛИАКТИВ сироп за деца 210гр.

  Aboca Grintuss Pediatric syrup for children 180 ml. / Абока Гринтус Педиатрик сироп за деца 180 мл.

  35730
  Наличен
  16,60 лв.
  Сироп за суха и влажна кашлица, който действа защитно и впоследствие успокояващо на горните дихателни пътища. Въздейства върху сухата кашлица, като противодейства на дразненето на лигавицата, както и върху влажната кашлица, като подпомага овлажняването и отделянето на секрета. Grintuss е произведен със съставки от биологично земеделие.
   

  Aboca Grintuss Pediatric syrup for children 180 ml.

  Абока Гринтус Педиатрик  сироп за деца 180 мл.

  Абока гринтус педиатрик сироп за деца е продукт на основата намед и молекулни комплекси, който действа защитно и впоследствие успокояващо на горните дихателни пътища. Въздейства върху сухата кашлица, като противодейства на дразненето на лигавицата, както и върхувлажната кашлица, като подпомага овлажняването и отделянето на секрета. Grintuss е продукт със съставки от биологично земеделие, без глутен и с приятен вкус.Показания: Grintuss Pediatric сироп е показан за лечение както на суха, така и на влажна кашлица при деца над 1 година.Начин на действие: Grintuss защитава лигавицата, успокоява дразненето, овлажнява и улеснява отделянето на секрета чрез иновативни механизми на действие:
  • Бариерен ефект: образува защитен филм, който прилепва към лигавицата и я предпазва от контакт с дразнещите агенти
  • Мукорегулиращо действие: способства за овлажняването на секрета и улеснява отделянето му
  • Лубрикантно действие: намалява триенето на фаринкса, причина за кашлицата
  Grintuss модулира кашлицата, без да я потиска, като по този начин запазва важната й роля като защитен механизъм на горните дихателни пътища.Начин на употреба: Препоръчва се приемът на 5 ml (една дозаторна лъжичка) при деца от 1 до 6 години и на 10 ml (две дозаторни лъжички) при деца над 6 години, от два до четири пъти дневно, като последният прием да е преди лягане. Разклатете преди употреба. Съдържа дозаторна лъжичка. След употреба затваряйте добре флакона и измивайте старателно дозаторната лъжичка. След отваряне използвайте продукта в рамките на три месеца.Предупреждения: Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. В случай че симптомите не се повлияват, препоръчваме да се консултирате с лекар. Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и на защитено от светлина място. Да се държи на места, недостъпни за деца.Grintuss Pediatric сироп е изготвен с растителни молекулни комплекси като смоли, полизахариди и флавоноиди. Тези вещества, в комбинация с меда, придават на продукта мукоадхезивни, защитни и успокояващи свойства и изключително приятен вкус.Активни  съставки:• Мед*; • Молекулен комплекс от смоли, полизахариди и флавоноиди от Гринделия*, Теснолист живовляк* и Хелихризум* (Poliresin®); Титриран в полизахариди (молекулно тегло > 20 000 Dalton) ? 20% Съдържа още: Тръстикова захар*; Вода; Етерични масла от: Лимон, сладък портокал, мирта; Натурален аромат от лимон; Гума арабика; Ксантанова гума. *Съставка от биологично земеделиеОпаковка 180 гПроизводител: Aboca, Италия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!