ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ КОЛГЕЙТ 360 КЛИЙН МЕДИУМ

  Toothbrush Colgate 360 Clean medium / Четка за зъби Колгейт 360 клийн медиум

  35496
  Наличен
  5,00 лв.
  Четката за зъби Colgate 360° предизвика истинска революция в областта на оралното здраве. Уникалният и дизайн и характеристики способстват цялостно почистване на устната кухина. Тя премахва плаката и бактериите от зъбите, венците, езика и бузите. Това е от изключително значение, тъй като 80% от бактериите в устната кухина не се намират по зъбите.
   

  Toothbrush Colgate 360 Clean medium

  Четка за зъби Колгейт 360 клийн медиум

  Четката за зъби Colgate 360° предизвика истинска революция в областта на оралното здраве. Уникалният и дизайн и характеристики способстват цялостно почистване на устната кухина. Тя премахва плаката и бактериите от зъбите, венците, езика и бузите. Това е от изключително значение, тъй като 80% от бактериите в устната кухина не се намират по зъбите.Добре обмисленото разположение на власинките улеснява правилното чистене в междузъбните пространства, в скритите места между зъбите и по и под линията на на венците. Всички четки за зъби Colgate 360° имат вградено уникално приспособление за почистването на езика и бузите, както и меки полиращи гумени чашки, отстраняващи натрупванията, за да имате здрави и бели зъби.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!