Специализираните пробиотици: естествена защита срещу стомашно-чревните инфекции при децата

С деца на море – и на вас ли ви предстои това вълнуващо предизвикателство?

Вероятно сте направили списък на най-необходимите неща, които да вземете със себе си, включително онези за „първа помощ“ при висока температура, разранени колена и други неприятни изненади, често съпътстващи лятната ви почивка?

Сетихте ли се обаче, да включите към списъка и така важните пробиотици? Не? В такъв случай рискувате ваканцията ви да бъде помрачена от върлуващите през лятото стомашни вируси, чиято най-лесна жертва са именно децата.

Пробиотиците са най-безопасните и надеждни естествени средства за профилактика на стомашно-чревни инфекции при по-малките. Тези живи микроорганизми играят жизненоважна роля за развитието на имунната система и защитата от нарушения в микробиома и свръхрастеж на патогени в стомашно-чревния тракт.   

Primadophilus Kids – пробиотикът, който ще ви спести неприятните емоции през лятната ваканция!

Primadophilus Kids / Примадофилус кидс е висококачествен, специално формулиран за деца мощен пробиотик, който ограничава риска от стомашно-чревни инфекции. Има отличен профил на безопасност и клинично доказана ефективност. Предлага се в две разновидности – дъвчащи таблетки със свеж вкус на портокал и дъвчащи таблетки със сладък вкус на череша. Подходящ е за деца между 2 и 12-годишна възраст. Опаковките от 30 таблетки стигат за прием от 1 месец.  

Прием

Примадофилус кидс може да се приема по всяко време от годината като поддържаща грижа за стомашно-чревния тракт или успоредно с антибиотичното лечение. Употребата му е силно препоръчителна през летния сезон, особено ако детето е в среда с висок риск от развитие на стомашно-чревна инфекция.

Терапията с Примадофилус кидс е подходяща по време на лятната почивка, когато комбинацията от високите температури, съмнителната хигиена в заведенията за хранене и евентуално – замърсената морска вода предполага по-висок риск за стомашно-чревното здраве.

Съдържание и действие

Всяка дъвчаща таблетка от Примадофилус кидс съдържа патентована пробиотична смес, източник на 3 милиарда колония-образуващи единици:

 • Lactobacillus plantarum (Lp-115®)
 • Lactobacillus acidophilus (La-14®)
 • Bifidobacterium bifidum/lactis (Bb-02)

Много in vitro и in vivo доказват ползите за здравето на комбинацията от трите патентовани щамове. Комбинацията от тези полезни бактерии поддържа баланса на чревната флора и подсилва гастроинтестиналния имунитет, който има жизненоважна роля за здравето на подрастващите.

  • Потиска растежа на болестотворни бактерии в стомашно-чревния тракт и възстановява баланса на чревната микрофлора.
  • Нормализира изхождането при запек или диария.
  • Облекчава коликите и дискомфорта.
  • Подпомага усвояването на полезните вещества от диетата.
  • Съдейства за метаболизиране на лактозата до млечна киселина и намалява проявите на лактозна непоносимост у децата, в чиито хранителен режим присъстват повече млечни продукти.
  • При лечение с антибиотици: предотвратява вредното въздействие, което тези медикаменти оказват на стомашната екосистема и поддържа здравословните нива на „добри“ бактерии в червата.
  • Подсилва имунните функции.

Профил на безопасност

Приемът на Примадофилус кидс не предполага никакви рискове за здравето. Продуктът има висока степен на поносимост при малки деца и притежава специалния сертификат TrueGuarantee, състоящ се от три компонента:

 • TruePotency (гарантира активността и броя на колония-образуващите единици до края на изтичане срока на годност, а не само към момента им на производство);
 • TrueRelease (гарантира оцеляването на пробиотиците в агресивните условия на стомашните и тънкочревни киселини и сокове);
 • TrueIdentity (гарантира, че само посочените щамове влизат в състава на продуктите).
Primadophilus Kids / Примадофилус кидс е част от специализираната серия пробиотици – Primadophilus на американската компания Nature’s Way. Nature’s Way има 50 години опит в разработването на висококачествени, ефективни и напълно безопасни натурални продукти за здраве.

Коментари (0)

Няма коментари

Нов коментар

Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!