PHYTOCYANE / ФИТОЦИАН ЛЕЧЕНИЕ НА КОСОПАД ПРИ ЖЕНИ
18и Януари, 2019

Phytocyane серум за лечение на косопад за жени Създадени  да задоволят нуждите на жените, чиято коса е склонна към изтъняване, с времето или при определени състояния, PHYTOCYANE съчетава предимствата на укрепващата програма против косопад и стимулирането на растежа. Още от първото нанасяне косата е по-плътна, обемна и устойчива

.    Фито серум   

 Енергизира и стимулира растежа на косъма, спира косопада. Подобрява повърхностната микроциркулация на скалпа и забавя побеляването.  Ампулите съчетаван ефикасно лечение срещу косопад и грижа за обем и здравина.        

Екстрактът  от гроздово семе тонизира и защитава скалпа. Комбинация от гинко-билоба и амино-киселини стимулира растежа на косата.      

Коктейлът от витамини доставя на косата плътност и блясък, а копринените протеини възвръщат блясъка. Съдържащият се прекурсор на меланина забавя появата на бели коси. Приложение:  Mоже да се използва като интензивна терапия в случаите на временна алопеция, както и през цялата година - с цел козметичен ефект. Не се нуждае от изплакване.         Интензивна грижа: 1 aмпула 3 пъти седмично в продължение на 1 месец Продължителна употреба:  1 ампула седмично за 2 месеца Опаковка: ампули, 12 бр. Phytocyane шампоан против косопад за жени.Tози шампоан е перфектно допълнение към лечението против косопад с PHYTOCYANE серум против косопад. Шампоанът съдържа синергична комбинация от растителни активни съставки за възстановяване на жизнеността на косата. Концентрирана формула за по-жизнена, плътна и красива коса всеки ден. Възстановява жизнеността на косата, стимулира растежа и забавя процесите на стареене. Придава плътност, енергия и мекота на косата. Формулата е обогатена с екстракт от гинко-билоба, витамин B6 и хинин, които активират клетъчния метаболизъм и устойчивост на косата, като я укрепват. Процианидолите от гроздово семе се борят срещу свободните радикали, като защитават луковицата на косъма и го предпазват от стареене. Опаковка: алуминиев флакон, 200 ml  

Коментари (0)

Няма коментари

Нов коментар

Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!