ЦЯЛОСТНА ПРОТИВОСТАРЕЕЩА И УПЛЪТНЯВАЩА ГРИЖА ПРИ ИЗТЪНЯВАЩА И БЕЗЖИЗНЕНА КОСА
21и Януари, 2019

Уникалната растителна формула действа както на скалпа. така и на фибрите на косъма, за да възстанови обема на косата. Екстрактите от всрнония и грозде помагат за  структурирането на скалпа и стимулирането на растежа  на здрава коса. Колагенът от акация и хиалуроновата киселина укрепват и уплътняват космените фибри. Резултат: косата е подмладена, подсилена и уплътнена. Phytodensia SHAMPOOING REPULPANT

Уплътняващ и укрепващ ШАМПОАН за изтъняваща, безжизнена коса Цялостна противостарееща и уплътняваща грижа при изтъняваща и безжизнена коса                   

  ЦЯЛОСТЕН ПРОТИВОСТАРЕЕЩ РИТУАЛ, който действа едновременно върху скалпа и морфологията на косъма, за да възвърне разкошната младежка коса. С възрастта косата изтънява, губи сила и блясък. Тези промени произтичат от скалпа, който се променя с времето, точно както и кожата. Метаболизмът в него се забавя и това  оказва      влияние на силата и вида на косата. Серията шампоан и маска PHYTODENSIA с противостареещ ефект въздейства насочено както върху скалпа, така и върху фибрите на косъма, за да възстанови обема и силата на косата. Формулата с екстракти от вернония и грозде помага за реструктурирането на скалпа и стимулирането на растежа на здрава коса. Колагенът от акация и хиалуроновата киселина укрепват и уплътняват космените фибри.        

     Препоръчва се при: тънка, изтъняваща, безжизнена коса, без обем.              

Състав:

  • Екстракт от вернония – има регенеративно действие, в комбинация с пептиди за стимулиране растежа на косата
  • Екстракт от грозде – богат на полифеноли, предпазва скалпа и корените на косата
  • Колаген от акация - обгръща косъма и придава обем и блясък
  • Хиалуронова киселина – прониква във вътрешността на косъма и създава обем
  • Без съдържание на сулфати, силикон и парабени.

        Приложение: Нанесете върху мокра коса, масажирайте нежно за 2 минути и изплакнете старателно.        

Резултат: косата е подмладена, ревитализирана, с нов обем и плътност. Здравината и блясъкът са възстановени.        

Опаковка: Флакон 200мл Phytodensia Masque fluide repulpant        

Уплътняваща маска ЗА ТЪНКА, БЕЗЖИЗНЕНА КОСА

Цялостна противостарееща и уплътняваща грижа при изтъняваща и безжизнена коса       

ЦЯЛОСТЕН ПРОТИВОСТАРЕЕЩ РИТУАЛ, който действа едновременно върху скалпа и морфологията на косъма, за да възвърне разкошната младежка коса. С възрастта косата изтънява, губи сила и блясък. Тези промени произтичат от скалпа, който се променя с времето, точно както и кожата. Метаболизмът в него се забавя и това  оказва влияние на силата  и вида на косата. Серията PHYTODENSIA с противостареещ ефект въздейства насочено както върху скалпа, така и върху фибрите на косъма, за да възстанови обема и силата на косата. Формулата с екстракти от вернония и грозде помага за реструктурирането на скалпа и стимулирането на растежа на здрава коса. Колагенът от акация и хиалуроновата киселина укрепват и уплътняват космените фибри. Маската PHYTODENSIA създава обем и плътност на косата, като едновременно с това има лека текстура и не утежнява косата.            

Препоръчва се при: тънка, изтъняваща, безжизнена коса, без обем.            

 Състав:

  • Екстракт от вернония – има регенеративно действие, в комбинация с пептиди за стимулиране растежа на косата
  • Екстракт от грозде – богат на полифеноли, предпазва скалпа и корените на косата
  • Колаген от акация - обгръща косъма и придава обем и блясък
  • Хиалуронова киселина – прониква във вътрешността на косъма и създава обем
  • Без съдържание на сулфати, силикон и парабени.

Приложение: След като измиете косата с шампоан PHYTODENSIA, подсушете с кърпа, нанесете маската по дължините и краищата на косата. Оставете да подейства за 3 до 5 минути и изплакнете обилно.          

 Резултат: косата е подмладена, ревитализирана, с нов обем и плътност. Здравината и блясъкът са възстановени.            

Опаковка: Флакон с накрайник, 175мл Създадена от известния френски стилист Патрик Алес през 1969, марката Phyto е синоним на страст към растенията и красотата на косата.   PHYTO използва едни от най-ефикасните активни съставки, съществуващи в света на растенията с цел да възвърне и съхрани здравословния вид на косата и да разкрие естествената й красота. Едновременно с това продуктите създават усещане за лукс и естетическо отношение към косата. Лаборатории PHYTOSOLBA провеждат непрекъснати проучвания и работят в тясно сътрудничество с водещи учени, за да предложат иновативни грижи за коса с клинично доказани резултати. След внимателно изучаване на знанията за растенията, натрупвани във вековете, Лаборатории PHYTOSOLBA разработват истинска “компютърна библиотека"  на всички документи и статии за растения. В сътрудничеството си с учени от CNRS (френски Национален Институт за Изследвания), Училища по фармация, дерматолози, фармацевти, инженери и ботаници, Лаборатории PHYTOSOLBA увеличават познанията си за растенията и активните съставки, които те съдържат, за да подпомогнат здравословния баланс, хигиена и комфорт на всеки човек.    

Използваните научни техники осигуряват качеството и ефективността на всички продукти на PHYTO. Опаковките на PHYTO са създадени с грижа към околната среда (рециклируеми опаковки от алуминий и стъкло), които съхраняват ефективността на формулите с високи нива на растителни екстракти.

 Интензивни грижи за коса Концепцията на “дълбоката грижа за коса” е базирана на 3 ключови стъпки:

■ Почистване на скалпа с етерични масла

■ Нормализиране на скалпа. Шампоанът се подбира в зависимост от типа скалп: за боядисана, фина, изтощена коса – всеки специфичен случай изисква целенасочена грижа.

■ Разкрасяване на косата с крем, балсам или спрей  

Коментари (0)

Няма коментари

Нов коментар

Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!