АХМАД ЧЕРЕН ЧАЙ ПЛОДОВА СЕЛЕКЦИЯ 20 БР

  Ahmad Black tea Fruit tea selection 20 br. / Ахмад Черен чай Плодова селекция 20 бр.

  48007
  Наличен
  4,15 лв.
  Перфектен асортимент от най-популярните ни плодови чайове: ябълка, праскова и маракуя, ягода, лимон и лайм.Селекция от най-добрите плодови чайове. Хармония от аромати и плодови вкусове, които повишават качеството на черните чайове на Ahmad Tea. 
   

  Ahmad Black tea Fruit tea selection 20 br.

  Ахмад Черен чай Плодова селекция 20 бр.

  Плодова селекция - ябълка, праскова и маракуя, ягода, лимон и лайм. Селекция от най-добрите плодови чайове. Хармония от аромати и плодови вкусове, които повишават качеството на черните чайове на Ahmad Tea.Описание: Основните предимства на AHMAD tea:
  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;
  • Оптимално съчетание на качество и цена;
  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;
  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;
  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост
  Приложение: Плодова селекция - ябълка, праскова и маракуя, ягода, лимон и лайм. Селекция от най-добрите плодови чайове. Хармония от аромати и плодови вкусове, които повишават качеството на черните чайове на Ahmad Tea.Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.Съдържание: Селектиран черен чай с праскова, маракуя, ягода, лимон и лайм.Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!