АХМАД ЧАЙ ЧЕРЕН СЕЛЕКЦИЯ 20 БР

  Ahmad Black tea Selection 20 br. / Ахмад Черен чай Селекция 20 бр.

  53540
  Наличен
  4,15 лв.
  С перфектно балансиран асортимент от някои от нашите най-популярни чайове, този класически чай е идеалният избор, ако обичате да имате различно разнообразие от чайове във вашия шкаф.
   

  Ahmad Black tea Selection 20 br.

  Ахмад Черен чай Селекция 20 бр.

  Класическа черна селекция - Даржелинг, Английски чай №1, Английска закуска, Ърл Грей. Селекция на четири от най-добрите черни чайове. Насладете се на различните вкусове на английския черен чай. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио.Описание: Основните предимства на AHMAD tea:
  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;
  • Оптимално съчетание на качество и цена;
  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;
  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;
  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост
  Приложение: Класическа черна селекция - Даржелинг, Английски чай №1, Английска закуска, Ърл Грей. Селекция на четири от най-добрите черни чайове. Насладете се на различните вкусове на английския черен чай. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио.Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.Съдържание: Селектиран черен чай.Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!