АХМАД СЕЛЕКЦИЯ ЗЕЛЕН ЧАЙ 20 БР

  Ahmad Green tea Selection 20 br. / Ахмад Зелен чай Селекция 20 бр.

  38956
  Наличен
  4,20 лв.
  Този пакет е идеален за любителя на зеления чай, или за тези, които все още не са изпитали удоволствията на този най-традиционен чай. Нашият асортимент съдържа нашите най-популярни зелени чайове: мента, жасмин, Зелен чай и лимонена жизненост.
   

  Ahmad Green tea Selection 20 br. / Ахмад Зелен чай Селекция 20 бр.

  Зелена селекция – Зелен чай с лимон, Оригинален Зелен чай, Зелен чай с жасмин, Зелен чай с мента. Насладете сe на деликатния вкус на най-добрата селекция от смеси със зелен чай.Описание: Основните предимства на AHMAD tea:
  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;
  • Оптимално съчетание на качество и цена;
  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;
  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;
  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост
  Приложение: Зелена селекция – Зелен чай с лимон, Оригинален Зелен чай, Зелен чай с жасмин, Зелен чай с мента. Насладете сe на деликатния вкус на най-добрата селекция от смеси със зелен чай.Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.Съдържание: Смес от най-добрите зелени чайове от Китай.Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!