АХМАД ЧАЙ ЛИМОН И ДЖИНДЖИФИЛ 20 БР

  Ahmad Tea Lemon and Ginger 20 br. / Ахмад Чай Лимон и Джинджифил 20 бр.

  54028
  Наличен
  4,40 лв.
  Любезността на ароматния лимон се влива с пикантни и по-остри нотки на джинджифила, за да създаде примамлив вкус . Макар че е без кофеин, освежаващият аромат ще ви помогне да започнете деня си или да послужи за съживяване на обедната чаша.
   

  Ahmad Tea Lemon and Ginger 20 br.

  Ахмад Чай Лимон и Джинджифил  20 бр.

  Лимон и джинджифил - пикантният вкус на лимона, перфектно комбиниран с джинджифил, създават превъзходна тонизираща и успокояваща напитка. Особено популярна за консумация след вечеря. Не съдържа кофеин.Описание: Основните предимства на AHMAD tea:
  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;
  • Оптимално съчетание на качество и цена;
  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;
  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;
  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост
  Приложение: Лимон и джинджифил - пикантният вкус на лимона, перфектно комбиниран с джинджифил, създават превъзходна тонизираща и успокояваща напитка.. Не съдържа кофеин.Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.Съдържание: Смес от  лимон и джинджифил.Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!