АХМАД ЧАЙ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 20 БР

  Ahmad Mixed berries & Hibiscus tea 20 br. / Ахмад Чай Горски плодове 20 бр.

  51536
  Наличен
  4,10 лв.
  Като вкус на провинцията, тази смес ще задоволи и ума и тялото ви в един изискан чай. Вкусът е изпълнен с остри боровинки, остри малини, сладки къпини и пресни бузини, които допринасят за богата смес от вкус на зрънце.
   

  Ahmad Mixed berries & Hibiscus tea 20 br.

  Ахмад Чай Горски плодове 20 бр.

  Горски плодове – съчетание на традиционни плодове, будещо спомени за мързеливи есенни следобеди в английската провинция. Съдържа хибискус, шипки, ябълки, портокалови кори, боровинки, малини, къпини, бъз. Не съдържа кофеин.Описание: Основните предимства на AHMAD tea:
  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;
  • Оптимално съчетание на качество и цена;
  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;
  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;
  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост
  Приложение: Горски плодове – съчетание на традиционни плодове, будещо спомени за мързеливи есенни следобеди в английската провинция. Съдържа хибискус, шипки, ябълки, портокалови кори, боровинки, малини, къпини, бъз. Не съдържа кофеин.Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.Съдържание: Хибискус, шипки, ябълки, портокалови кори, боровинки, малини, къпини и бъз.Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!