АХМАД ЗЕЛЕН ЧАЙ МАЛИНА И НАР 20 БР

  Ahmad Green tea Raspberry and Pomegranate 20 br. / Ахмад Зелен чай с малина и нар 20 броя

  49079
  Наличен
  4,40 лв.
  Нашите майстори-смесители са комбинирали парчета от вкусн озрял нар и буйни малини са ги прибавили към нашата най-фина деликатна смес от зелен чай, за да осигурят плодово питие,  което е страхотно по всяко време на деня.
   

  Ahmad Green tea Raspberry and Pomegranate 20 br.

  Ахмад Зелен чай с малина и нар 20 броя

  Зелен чай с малина и нар - Фин зелен чай, комбиниран с парченца малина и нар.Описание: Основните предимства на AHMAD tea:
  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;
  • Оптимално съчетание на качество и цена;
  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;
  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;
  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост
  Приложение: Зелен чай с малина и нар - Фин зелен чай, комбиниран с парченца малина и нар.Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.Съдържание: Смес от най-добрите зелени чайове от Китай в комбинация с малина и нар.Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!