АХМАД ЗЕЛЕН ЧАЙ ЛИМОН 20 БР

  Ahmad Green tea Lemon vitality x 20 br. / Ахмад Зелен чай с лимон 20 бр.

  18363
  Наличен
  4,20 лв.
  Ahmad Tea Lemon Vitality ви дава освежаващо преживяване, което може да помогне да се вдигнат облаците и да се пренесе слънчев лъч във вашия ден.
   

  Ahmad Green tea Lemon vitality x 20 br.

  Ахмад Зелен чай с лимон 20 бр.

  Зелен чай с лимон – освежаваща комбинация от висококачествен зелен чай и специфичен аромат на лимон. Здравословен избор с ниско съдържание на кофеин.Описание: Основните предимства на AHMAD tea:
  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;
  • Оптимално съчетание на качество и цена;
  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;
  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;
  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост
  Приложение: Зелен чай с лимон – освежаваща комбинация от висококачествен зелен чай и специфичен аромат на лимон. Здравословен избор с ниско съдържание на кофеин.Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.Съдържание: Смес от най-добрите зелени чайове от Китай в комбинация с лимон.Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!