АВЕНТ БИБЕРОН ЗА ХРАНЕНЕ ПРОМЕНЛИВ ПОТОК 2 БР

  Avent Philips Biber for nutrition dense foods 2 br. /Авент Филипс Биберон за хранене променлив поток 2 бр.

  51301
  Наличен
  12,30 лв.
  Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.
   

  Avent Philips Biber for nutrition dense foods  2 br.

  Авент Филипс Биберон за хранене променлив поток 2 бр.

  Този биберон е направен от силикон, който не съдържа бисфенол-А.Иновационният дизайн с две клапи намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха в шишето, а не в стомахчето на бебето.Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.По-малкият размер на отвора осигурява по-контролирана скорост на потока за бебетата, които пият по-бавно. Natural,  има идеалната скорост на потока, за да започнете да храните бебето си от бутилка.Уникалната клапа на биберона се огъва в ритъма, с който се храни бебето. Млякото ще тече само с избраната от бебето скорост за минимално преяждане и изплюване, оригване и газовеВъзраст 3-6 месецаПроизводител: Philips Avent
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!