биберон

  Avent Philips Biber for nutrition dense foods 2 br./ Авент Филипс Биберон за хранене гъсти храни 2 бр.

  49870
  Наличен
  11,00 лв.
  Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.
   

  Avent Philips Biber for nutrition dense foods 2 br.

  Авент Филипс Биберон за хранене гъсти храни 2 бр.

  Този биберон е направен от силикон, който не съдържа бисфенол-А.Иновационният дизайн с две клапи намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха в шишето, а не в стомахчето на бебето.Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.По-малкият размер на отвора осигурява по-контролирана скорост на потока за бебетата, които пият по-бавно. Natural, има идеалната скорост на потока, за да започнете да храните бебето си от бутилка."Листенцата" вътре в биберона го правят по-мек и гъвкав, без да се свива при ползване. Вашето бебе ще се радва на по-комфортно и утоляващо глада хранене.

  С биберона за гъсти храни можете да храните бебето си с по-гъсти продукти, като следвате неговите развиващи се хранителни нужди. Препоръчваме ви да използвате този биберон за по-гъсти храни като (сгъстено) мляко, мляко, смесено с бебешки ориз, мляко, смесено с бебешки храни, пюре, супа… Възраст от 6 месецаПроизводител: Philips Avent

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!