Vagisan Млечна киселина за...

Vagisan Млечна киселина за подпомагане на вагиналната флора х7 свещички

31.01.2028
26303_TN
Наличен
15,60 лв.
Няма данък

Допълнително лечение при регулиране на съдържанието на млечна киселина във влагалището, при хронични или рекурентни бактериални вагинози с лека и умерена тежест.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Вагизан млечна киселина е вагинална свещичка (песар), съдържаща млечна киселина и натриев лактат. Тя се използва за поддържане и възстановяване на естествените нива на рН във вагината. Нормално те са между 3,8 и 4,4. Vagisan Млечна киселина бързо и ефективно възстановява вагиналната среда, като същевременно коригира нивото на рН до нормалното за вагината. Също така, тя бързо компенсира ефектите от алкалните телесни течности като менструална кръв или сперма (техните нива на рН са над 7).


Състав:
1 свещичка съдържа:
млечна киселина, макрогол 1500, макрогол 6000, натриев лактат.Начин на употреба
:
Вкарвайте по една свещичка възможно най-дълбоко във вагината вечер преди лягане. Свещичката се вкарва по-лесно, ако предварително се намокри под течаща вода. Препоръчва се използването на ежедневна превръзка поради високата разтворимост на свещичките, което може да причини увеличено отделяне на секрет. Продължителността на приложение обикновено е 5 - 7 дни. Vagisan Млечна киселина може, също така, да се използва по два до три пъти седмично за продължителен период от време (по една свещичка вечер).


Опаковка:

7 свещички


Производител: Dr. Kurt Wolff, Германия
Няма отзиви
Product added to wishlist