ПРОТЕФИКС ФИКСИРАЩА ПОДЛОЖКА ЗА ГОРНА ПРОТЕЗА

  Protefix Фиксиращи подложки за зъбни протези, тип горна челюст 30 броя

  31.01.2025
  17695
  Наличен
  5,80 лв.
  Няма данък
  • Ефективна защита при натиск и възпаления
  • Доказано ефективни са в случаи, когато костната атрофия е силно изразена и алвеоларният гребен е много тесен или плосък.
   
  Фиксиращи подложки, които осигуряват стабилност на протезата при несъответствия между нея и челюстта. Предпазват лигавицата от нараняване. Protefix Locking pads for the lower jaw са изработени от специална фина и добре поносима за лигавицата тъкан, съдържаща натриев алгинат. Тази тъкан помага за по-силното прилепване на протезата, скоро след като бъде навлажнена. Доказано ефективни са в случаи, когато костната атрофия е силно изразена и алвеоларният гребен е много тесен или плосък. В много случаи, когато нищо друго не помага, Протефикс® Фиксиращи подложки са последната надежда за сигурно прикрепяне на зъбните протези. Използва се само за цели протези. Не се използва за частични протези, които влизат в директен контакт с куки или изострени коронки. Използвайте само при здрава лигавица. Подменяйте с нова подложка поне веднъж дневно поради хигиенни причини. Продукта е за еднократна употреба.


  Състав:
  Натриев алгинат, полипропиленови влакна, вискозни влакна.


  Фиксиране на горна протеза:

  1.Изрежете подложката с ножици в зависимост от големината на протезата. Навлажнете подложката и поставете .
  2.Притиснете подложката във вдлъбнатината на протезата като използвате показалеца /от средата навън/ докато подложката прилепне напълно. Ако прилепването на протезите отслабне, моля, извадете протезата и поръсете подложката с Протефикс Фиксираща пудра. 
  Опаковка:
  30бр.


  Производител: 
  QUEISSER PHARMA, Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!