PhytoРharma Витамин Е 100 IU х60 меки...

PhytoРharma Витамин Е 100 IU х60 меки капсули

31.05.2026
25910
Наличен
9,20 лв.
Няма данък

Витамин Е – токофероли (алфа, бета, гама и делта). Токоферолите участват в свързването на свободните радикали и процесите на детоксикация. По този начин се забавя стареенето на клетките в човешкия организъм.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Vitamin E е известен като витамин на размножението и неговото действие се свързва главно с функцията на половите жлези, но също така той има много силно действие върху мембраните в организма - клетъчни и субцелуларни. Той е изключително важен за обмяната на белтъците и на нуклеиновите киселини, а и активността на редица ензими /коензим А, глаутатион, пируватдехидрогеназа и др./ е свързана с токоферола. Витамин Е благоприятства функцията на напречнонабраздената мускулатура, включително и на миокарда. Като мощен антиоксидант има важно значение за предпазване на организма от злокачествени образувания. Лецитинът в големи количества се съдържа в мозъка, половите жлези, надбъбреците и др. есенциални органи. Свързан с простите мазнини и холестерола, той улеснява тяхната резобрция, разтваряне, транспорт и окисление. Неговата неизменна съставка - холинът, стимулира обмяната на мастите и се означава като липотропно вещество.Състав:
Всяка желатинова капсула съдържа:

  • Витамин Е. 100 мг
  • Соев лецитин 20 мг
  • Слъвчогледово масло до 260 мгНачин на употреба:
За профилактика: По 1-2 капсули дневно в продължение на 2-3 месеца, следвани от 1-2 месеца почивка и отново включване до три курса. При нужда курсовете могат да се повторят.
За лечение: Три пъти дневно по 1-2 капсули, като се съблюдават указанията на лекар.


Опаковка:
60 таблеткиПроизводител:
Фитофарма ЕООД, България
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!