В-комплекс за здрава нервна система...

В-комплекс за здрава нервна система x30 капсули

51051
Изчерпано
6,30 лв.
Няма данък

Хранителна добавка, която се грижи цялостно за нервната система и подсилва имунитета.

Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

B-Complex на Evital представлява хранителна добавка, която се грижи цялостно за нервната система и подсилва имунитета. Комбинацията от важните за организма витамини от група В: В1, В2, В3 (ниацин), В6, В12, фолиева киселина, биотин, пантотенова киселина, L-серин и L-карнитин се грижат за доброто състояние на имунната и нервната системи. Продуктът намалява чувството на умора и слабост. Витамините от група В благоприятстват многобройните метаболитни процеси, протичащи в организма. Набавянето им под формата на хранителни добавки е от огромно значение за човешкото здраве. Биотин, ниацин и витамин В12 подпомагат нормалното функциониране на нервната система. Комбинацията от ниацин,витамин В6 и В12 води до намаляване чувството на умора и слабост. Екстрактът от обикновен глог подпомага нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Упражнява благоприятен ефект върху състоянието на възбуда. L-Карнитин пренася триглицеридите (дълговерижните мастни киселини) до митохондриите („клетъчните енергийни фабрики”) на всяка клетка, където изгарят и се превръщат в енергия, необходима за мускулните тъкани и миокарда.


Състав:
Витамините от група В благоприятстват многобройните метаболитни процеси, протичащи в организма. Набавянето им под формата на хранителни добавки е от огромно значение за човешкото здраве.

Биотин, ниацин и витамин В12 – подпомагат нормалното функциониране на нервната система.

Комбинация от ниацин,витамин В6 и В12 – води до намаляване чувството на умора и слабост.

Екстракт от обикновен глог – подпомага нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Упражнява благоприятен ефект върху състоянието на възбуда.

L-Карнитин – пренася триглицеридите (дълговерижните мастни киселини) до митохондриите („клетъчните енергийни фабрики”) на всяка клетка, където изгарят и се превръщат в енергия – необходима за мускулните тъкани и миокарда.Начин на употреба:
По 1 капсула на ден.


Опаковка:
30 капсулиПроизводител: 
Evital

Няма отзиви
Product added to wishlist