ABO Витамин C 400 мг + Цинк 10 мг за...

  ABO Витамин C 400 мг + Цинк 10 мг за имунна защита x30 капсули

  31.08.2023
  39676
  Наличен
  9,05 лв.
  Няма данък

  Хранителна добавка, която съдържа комбинация от витамин С и микроелементът цинк. Допринася за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

   

  AboPharma AboCelux Vitamin C depot + Zn е хранителна добавка, която съдържа комбинация от витамин С и микроелементът цинк. АбоФарма АбоЦелукс Витамин С депо + Цинк допринася за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Комбинацията от тези важни 2 елемента допринася за нормалната функция на костите, кръвоносните съдове, хрущяла. Цинкът допринася за поддържането на нормалното състояние на зрението, косата, ноктите, кожата, нормалния синтез на ДНК, нормалната когнитивна функция. Участва в процеса на делене на клетките. АВО Vitamin C+Zn (цинк) Депо чрез своята специална производствена формула снабдява организма с Витамин С на части през целия ден. По този начин той употребява цялото количество прието Витамин С без да отделя неабсорбиран излишък.  Състав:
  Витамин С ( L-аскорбинова киселина), Цинк (цинков сулфат); други съставки: микрокристална целулоза, нишесте, декстрин, полиращ агент; оцветители: хинолин жълто (може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата), титаниев диоксид; микрокристална целулоза;нишесте; декстрин; полиращ агент; желатин.

  Съставки
  в 1 капсула
  в 100 g
  %ПДП*
  Витамин С (Аскорбинова к-на)
  400 mg
  59.6 g
  520 %
  Цинк (Цинков сулфат)
  10 mg
  1.5 g
  100 %

   

  Начин на употреба:
  Приемайте по 1 капсула дневно без дъвчене с повече вода.  Опаковка:
  30 капсули
  Производител: ABO Pharma

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!