ABO Abopholic Meta метилирана фолиева...

ABO Abopholic Meta метилирана фолиева киселина х30 таблетки

31.05.2026
42223
1 Оценка
Наличен
12,65 лв.
Няма данък

Хранителна добавка, която съдържа метилирана фолиева киселина и Витамини B1, B2, B3, B5, B6, B7 и В12.  Допринася за нормалното протичане на бременността и нормалното функциониране на нервната система. 

Безплатна доставка над 70 лв.

 
AboPharma AboFolic Meta е хранителна добавка, която съдържа метилирана фолиева киселина и Витамини B1, B2, B3, B5, B6, B7 и В12. 
L-метилфолатът допринася за нормалното протичане на бременността и нормалното функциониране на нервната система. Фолатът допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, нормалния синтез на аминокиселини, нормалното кръвообразуване, нормалния метаболизъм на хомоцистеина, за нормалната функция на имунната система. Фолатът допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора. АбоФарма АбоФолик Мета се усвоява по-бързо от организма от обикновената фолиева киселина и бързо достига нива, при които успешно изпълнява биологичните си функции. 
Витамините от група В са изключително важни. Те допринасят за нормалното функциониране на нервната система, нормалния синтез на метаболизъм на витамин В и някои невропредаватели, защита на клетките от оксидативния стрес, участват в процеса на делене на клетките.


Състав:
Съставки:В 1 таблетка:%ПДП/табл.
Метилирана фолиева киселина
/калциев L метил фолат/
400 μg200 %
Витамин В1 /Тиамин/1.4 mg127 %
Витамин В2 /Рибофлавин/1.6 mg114 %
Ниацин /Никотинамид/18 mg NE113 %
Пантотенатна киселина
/Калиев D-пантотенат/
6 mg100 %
Витамин B6 /Пиридоксин/2 mg143 %
Биотин / D- биотин/150 μg300 %
Витамин В12 /Цианокобаламин/1 μg40 %

Помощни вещества:
 пълнител: микрокристална целулоза; стабилизатор: стеаринова киселина; антислепващи агенти: колоиден силициев диоксид, магнезиев стеарат.


Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка дневно с много вода. Не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза.Да не се използва като заместител на разнообразната храна.


Опаковка:

30 таблетки


Производител:
 ABO Pharma


1 Отзиви

Клиент
Беше ми изписано от лекар, доволна съм.
on
Product added to wishlist