Афтекс гел  при афти и рани в устната...

Афтекс гел при афти и рани в устната кухина x20 мл

31.03.2026
42842
Наличен
14,40 лв.
Няма данък

Афтекс е специален гел на растителна основа за третиране на афти, който подпомага възстановителните процеси при инфекции, възпаления или язви в устната кухина.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Афтекс е специален гел на растителна основа за третиране на афти, който подпомага възстановителните процеси при инфекции, възпаления или язви в устната кухина. Гелът успокоява, заздравява и защитава възникнали наранявания, образува защитен филм върху самата раничка и се бори с патогенните микроорганизми. Разработен е изцяло на основата на естествени билкови екстракти. Комбинацията от смрадлика, сладък корен, ракитник, алое вера и хиалуронова киселина притежава силно изразен лечебен, заздравяващ и успокояващ ефект върху нарушената цялост на лигавицата. Смрадликата притежава силно изразени антисептични и противовъзпалителни свойства, Сладкия корен действа антисептично и ускорява заздравителните процеси, Ракитникът помага за зарастването и обновяването на клетките, Алое вера ускорява растежа на нови клетки, а Хиалуроновата киселина допринася за по-бързата регенерация на клетките. Продуктът е подходящ при профилактика и при появата на афти, малки лезии, язви в устната кухина, наранявания от брекети, зъбни протези и други.Състав:
Екстракти от смрадлика, сладък корен и ракитник, малтодекстрин, хиалуронова киселина, хлорхексидин глюконат, помощни вещества.

 

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от гела, за да покриете цялата язва или лезия.
Избягвайте директен контакт на апликатора със засегнатия участък.
Не докосвайте мястото на приложение поне 2 минути, за да може гела да образува защитен филм.
Използвайте 3-4 пътидневно или при нужда и поне 1 час преди прием на храни и напитки.
Затваряйте капачката след всяка употреба.Опаковка:
20 млПроизводител:  
ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД

Няма отзиви
Product added to wishlist