Делмар Хипертоник Назален спрей при...

Делмар Хипертоник Назален спрей при хрема и запушен нос х50 мл

31.05.2025
55496
6,81 лв. 7,57 лв. -0,76 лв.
Няма данък
Остават

Делмар Хипертоник осигурява бързо облекчаване на хремата и запушения нос като извлича назалните секрети и подпомага естествените защитни механизми на организма.

 
Делмар Хипертоник Назален спрей при хрема и запушен нос е предназначен за носна лигавица, с нарушена физиологична функция при инфекции и алергични епизоди. Формулата на продукта влючва хипертоничен разтвор на морска вода, богат на морски минерални соли и микроелементи. Хипертоничният разтвор е разтвор на натриев хлорид с по-висока концентрация в сравнение с тази в клетките в тялото. Delmar Hypertonic Nasal Spray осигурява по естествен път бързо и лесно облекчаване на симптомите на запушен нос посредством механизма на осмоза. Препоръчва се за употреба от възрастни и деца над 2 години, при пациенти с назална обструкция, настинка и хрема с алергичен произход, при хрема, запушен нос или синузит.


Състав:  

хипертоничен разтвор на морска вода (3,7 гр. натриев хлорид в 1 мл вода).


Начнин на употреба:

За възрастни: Впръсквайте една или две дози във всяка ноздра няколко пъти дневно при необходимост. 
За деца над 2 години: Впръсквайте единичната доза във всяка ноздра няколко пъти дневно при необходимост. 


Опаковка:

50 мл 


Производител:
Medochemie Ltd., Кипър.
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!