Teva Викс Колд Блок Спрей-промивка за...

Teva Викс Колд Блок Спрей-промивка за нос при вирусна настинка х15 мл

31.08.2022
60979P
12,60 лв.
Няма данък

Ефективно стопиране развитието на вирусната настинка.

 
Vicks Cold Block на Тева представлява лекарствен продукт без лекарско предписание за ефективно стопиране развитието на вирусната настинка. Отличава се с троен ефект - по естествен път улавя, неутрализира и помага за отстраняване на патогените. При употреба още през първите 48 часа след заразяването с вируса на инфекцията повлиява бързо в задната част на носа - мястото на прикрепване и развитие. Подпомага редуцирането на продължителността и тежестта на симптомите. Препоръчително е терапията с Vicks Cold Block да стартира възможно най рано след появата на първите симптоми на настинка - дразнещо гърло, кихане, главоболие и/или хрема. По-този начин се възпрепятства пълното развитие на настинката. Викс Колд Блок повлиява и вирусите, развиващи се в носната кухина и причиняващи простудни симптоми като кашлица, запушен и течащ нос, възпалено гърло, главоболие.  


Състав:
Вода, хидроксипилметилцелулоза, янтарна киселина, динатриев сукцинат, РСА (пиролидонова карбоксилна киселина), фенетилов алкохол, цинков етилендиаминтетраацетат, цинков ацетат, полисорбат 80, аромат (ментол, камфор, евкалиптол), захарин натрий.Начин на употреба:

Възрастни и деца (от 12-годишна възраст): Прилагайте до 4 пъти дневно. Правете по 2-3 впръсквания във всяка ноздра с интервал между тях от поне 4 часа. Не използвайте повече от 4 пъти за едно денонощие.

Начин на приложение:
1.Махнете капачката преди употреба.
2.Използвайте изделието само според указанията. Поставете накрайника в ноздрата, така че да сочи към ухото, което е от същата страна на главата, без да я накланяте. Впръскайте 2-3 пъти с равномерно натискане на помпата, като избягвате дълбоко вдишване.
3.След употреба почистете накрайника и поставете защитната капачка.Опаковка:
15 млПроизводител: Teva
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!