• Акция
Д-р Тайс ХербалСепт Близалки за деца...
Д-р Тайс ХербалСепт Близалки за деца...

Д-р Тайс ХербалСепт Близалки за деца При болки в гърлото х6 броя

29.02.2024
56722
1 Оценка
Наличен
8,36 лв. 9,20 лв. -0,84 лв.
Няма данък
Остават
Herbal Sept Kids представляват вкусни близалки за деца, предназначени да успокояват възпаленото гърло, съпроводено с дразнене, болка, парене, усещане за сухота и затруднение при преглъщане.
 

Dr. Theiss Herbal Sept Kids представляват вкусни близалки за деца, съдържащи екстракти от Исландски лишей, корени на аптечна ружа и листа на салвия, предназначени да успокояват възпаленото гърло, съпроводено с дразнене, болка, парене, усещане за сухота и затруднение при преглъщане, както и да спомагат за връщане на баланса и първоначална защитна функция на лигавицата на устата и гърлото. Dr. Theiss Herbal Sept Kids Близалки образуват защитен филм, който предпазва от вредното влияние на външни фактори, като сухи помещения, сух, замърсен и студен въздух, овлажняват и освежават лигавицата на устата и гърлото.Състав:
Исландски лишей (екстракт), арония (сок), салвия (екстракт), лечебна ружа (екстракт от корен), натурален аромат, захар, витамин С, сироп от глюкоза, лимонена киселина, Е 100 и Е 120 (оцветители).Начин на употреба:
За деца над 3 годишна възраст: До три пъти на ден по 1 близалка. Продуктът да се приема под наблюдение на възрастен.Опаковка:
6 близалки


Производител: 
Dr. Theiss Naturwaren GmbH., Германия.

1 Отзиви

Продукт
Любим и ефикасен продукт за децата.
on
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!