• Акция
  • -1,50 лв.
Марсианци Защитни сили Витамини и...

Марсианци Защитни сили Витамини и минерали с облепиха за деца x50 желирани таблетки

28.02.2022
62234
1 Оценка
21,80 лв. 23,30 лв. -1,50 лв.
Остават

Марсианци Gummy Защитни сили са специално създадени витамини и минрали за деца, под формата на вкусни желирани марсианчета, осигуряващи подкрепа за здраве, имунитет и жизненост. 

 

Марсианци Gummy Защитни сили са специално създадени витамини и минрали за деца, под формата на вкусни желирани марсианчета, осигуряващи подкрепа за здраве, имунитет и жизненост. Марсианци Гъми съдържат витамини С и D3, цинк и облепиха за нормалното функциониране на имунната система. Екстрактът от облепиха подкрепя здравето на храносмилателната система. Витамин C и цинк имат антиоксидантно действие, което защитава клетките от оксидативния стрес. Фолиева киселина и витамин С допринасят за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Витамин С допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. С четири страхотни плодови вкуса на маракуя, ягода, малина и портокал. Без изкуствени оцветители. Без консерванти. Без изкуствени подсладители. Без глутен. Без лактоза.Състав:

Съдържаниеза 2 желирани таблетки%DRI
Облепиха (Hippophae rhamnoides)(стандартизиран екстракт oт плод min. 10:1 - 5mg) 50,0 mg -
Цинк 10,0 mg 100
Витамин C 80,0 mg 100
Витамин К1 37,6 μg 50
Витамин D3 2,05 μg 50
Фолиева киселина 200,0 μg 100


Начин на употреба:
Давайте на Вашето дете по 2 желирани марсианчета на ден.Опаковка:

50 желирани марсианчета


Производител: 
Stada Arzneimitteln AG

1 Отзиви

Много добър
Децата ми обичат тези витамини, а аз към спокойна че са защитени.
on
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!